TERKEJUT dengar Beast in Black – Blind and Frozen ni

Lagu ni memang BEST!

Tapi dah kenapa I terkejut?!

Sebab masa mula-mula dengar lagu ni, I tak tengok pun muzik video dia. I ingatkan perempuan yang nyanyi. Bila dah tengok muzik video dia, barulah I tahu rupanya penyanyi dia lelaki! Hahaha. Itu yang I terkejut tu.

Sebelum I cerita panjang lagu ni pasal apa, jom kita layan dulu lagu ni.

 

Beast in Black Lyrics
“Blind and Frozen”

Once I touched your heart
Held you in closed arms
Built a haven for your love
Until I let you fall apart
Please forgive me

God I miss you like hell
I was wrong I can tell
For the heart can be blind and frozen
Now I live with the pain
Every night, every day
As I read those letters you wrote me

How I long for the time
When your lips would kiss mine
And the promise was still unbroken
I will wait for tomorrow
That may never come
I will wait in the name of love

My forlorn heart faintly beats
Your absence makes me weak
And if nothing brings you back
Surely I’ll roam through life in black
Like a shadow

God I miss you like hell
I was wrong I can tell
For the heart can be blind and frozen
Now I live with the pain
Every night, every day
As I read those letters you wrote me

How I long for the time
When your lips would kiss mine
And the promise was still unbroken
I will wait for tomorrow
That may never come
I will wait in the name of love

I would die for the love of Mercy
Destiny, is this how it should be?
No no no

God I miss you like hell
I was wrong I can tell
For the heart can be blind and frozen
Now I live with the pain
Every night, every day
As I read those letters you wrote me

God I miss you like hell
I was wrong I can tell
For the heart can be blind and frozen
Now I live with the pain
Every night, every day
As I read those letters you wrote me

How I long for the time
When your lips would kiss mine
And the promise was still unbroken
I will wait for tomorrow
That may never come
I will wait in the name of love

 

Jom kita borak pasal lagu ni

Senang kata, lagu ini pasal cinta.

Dekat rangkap pertama lagi kita boleh tahu yang lelaki ini pernah memiliki gadis pujaan hati. Cewah gitu.

Tapi mungkin lelaki ni tak berapa menjaga kekasih dia, then kekasih dia pun tinggalkan dia.

Bila dah kena tinggal tu, mulalah hati tu merindui moment mereka bersama. Setiap malam, setiap hari sakit bila fikirkan yang kekasih dia dah tinggalkan dia. Biasalah, manusia ni bila dah kena tinggal baru rasa nak hargai. Masa ada, tak nak jaga elok-elok. Gitu bitter.

Lelaki ni kata dia akan tunggu hari di mana mereka akan bersatu kembali, walaupun dia tahu hari yang dia tunggu tu takkan datang. Berangan la senang kata.

Jadi siapa band Beast in Black ni?

beast in blackBeast in Black band

Beast in Black ialah heavy metal band yang berasal dari Helsinki, Finland. Terdiri daripada 5 orang ahli yang diasaskan oleh Anton Kabanen tak lama lepas dia keluar daripada band Battle Beast pada tahun 2015.

Band ni terdiri daripada Yannis Papadopoulos (vokalis), Mate Molnar (bass), Sami Hänninen (drum), Kasperi Heikkinen dan Anton Kabanen (guitar).

Band Beast in Black ni di bawah record label Nuclear Blast Records. Bolehlah tengok youtube channel Nuclear Blast Records untuk dengar lagu-lagu metal dan lagu Beast in Black yang lain.

By the way, kalau you guys nak dengar lagu dorang yang lain, boleh lah follow social media dan dengar di:

Macam mana? Best ke tak best lagu ni?

Itu semua you all yang tentukan. I suka genre lagu metal. So kalau you all boleh terima, then good. Kalau tak boleh, janganlah paksa telinga tu mendengarnya.

Nak selit kejap ni. I ada buat servis web design. So kalau you all nak buat website atau ada kenalan yang tercari-cari web designer, boleh lah bagi nombor WhatsApp I ni https://wa.me/601164450587

Harga I murah je sebab I freelancer. Tak banyak pakai kos. Takde office untuk I bayar sewa. Kebanyakan masa I buat kerja di rumah je. Hehehe.

Okay you all. Have a good day!


Share This On Your Favorite Social Media!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Open chat